maandag 16 oktober 2023

OORLOG 2023

 

In de nasleep van het Vlaamse televisieprogramma ‘Godvergeten’, waarin slachtoffers vertellen over het ongestrafte misbruik door de katholieke zielenhoeders en er uiteindelijk namen vielen, pleegde een pedopater zelfmoord. Hoe gelovig kan je zijn als je jarenlang je leuter in een kleuter steekt en er dan, bovendien,  bovenover nog eens een zondige suïcide voor pleegt? Dat zal je God niet leuk vinden! Dat wordt, in plaats van eeuwig rondzweven in de hemel, geen begrafenis in gewijde grond en een retourtje naar de hel. Deze pater had misschien al decennialang elke zondag wat in de biechtstoel zitten murmelen over zijn eigen snikkel en zijn eigen kruis en was er tot dan misschien met tien weesgegroetjes, wat kaarsjes onder één of andere plaasteren Maria en een pauselijke absolutie vanaf gekomen…Maar nu er namen genoemd werden…Misschien dat hij daarboven tussen de mazen van het net kan glippen en God en Petrus kan verschalken, nu er ineens een file van oorlogsslachtoffers voor alle religiehemelpoorten staat aan te schuiven.

Tot zover de Roomse seksuele celibataire kinderneukers, want het is oorlog! Oorlog? Waar? Overal! Je kan je televisie niet meer aanzetten of de gruwel spat van het scherm. Je kan van het ene kanaal naar het andere kanaal zappen, door de bombardementen zie je overal in het twistgebied de woontorens in elkaar storten. Immobiliën en bouwfederaties wrijven zich in de handen. Honderden zwartwerkbouwvakkers staan al in de startblokken en minstens één sector ziet het in de nabije toekomst gunstig en positief evolueren. Een oorlog moet steeds niet helemaal slecht zijn. Soms komen er ook goede dingen bovendrijven.  Wij rijden tenslotte allemaal in onze auto rond met het G.P.S systeem, dat tijdens de Golfoorlog bedacht werd. En door de webcams op de tanken, camera’s op drones en helmen kunnen wij de wrede oorlogvoering vanuit onze luie zetel, via satelliet, zonder enig risico, op elke smartphone, tablet, pc en tv volgen.

Wij, Amerika en Europa, hadden juist al onze tanks, wapens, munitie en geld aan de behoeftige Oekraïners gegeven om die Russische dictator te kunnen verdrijven. Er was zelfs ergens een klein Europees landje, waarvan de eerste minister zelfs aan Oekraïne F16 jachtvliegtuigen beloofd had tegen 2025, als hun in ‘24 nieuwe regering ermee akkoord zou gaan. Veel beloven en weinig geven…enfin toen Poetin dit hoorde, verslikte hij zich al schaterend en dijenkletsend in zijn wodka.

Wie had er na die tweede wereldoorlog bedacht dat de joden, als goedmakertje voor de massa uitroeiing, een eigen beloofde land, in en midden allerlei moslimstaten moesten krijgen? Het stond zogezegd in de Bijbel.. er staan nog meer nonsens en ergere en angstwekkende dingen in dat enge sprookjesboek! Het is momenteel een onoplosbare kwestie.

Op allerlei sociale media had Hamas gezien, hoe die Oekraïners bijna een loopgravenoorlog, zonder resultaat aan het voeren waren. Het leek wel de WO I, de Dodengang van Diksmuide. De moslimweerstand had met zijn artillerie en wapens al lang genoeg in onderaardse Gazagangen gezeten, dus zij zouden het anders doen. Hun aanval werd op een James Bondmanier ingezet. De wind stond goed en met paragliders kwamen ze gewapend de grens overgevlogen.  Meer dan 260 jeugdige festivalvierders, die door het boenklawaai nauwelijks het verschil hoorden tussen schoten, bommen of muziek,  werden gegijzeld, verkracht of neergemaaid. Ganse families werden uitgemoord. De Hamas-Palestijnen filmden hun wreedheden en zetten ze zelfs op Facebook en allerlei sociale media. Moest de wind eventjes naar de andere kant gedraaid zijn, dan had de geschiedenis er waarschijnlijk totaal anders uitgezien. Welke reactie had Hamas nu verwacht? Als er een paar Gaza-haantjes met wat stenen naar de militairen aan de andere kant van de grens gooiden, kregen ze van Israëlische kant al een bom op hun dak!  Wraak en gruwel langs beide kanten…in lengte van tijd, komt hier geen raad!

En opnieuw zijn het een hoop onschuldige burgers, langs beide kanten, die biddend, hun vermoorde babies, kinderen en geliefden omhoog steken, naar God, Jahweh of Allah.. maar die gaven zoals altijd nu juist eventjes niet thuis! Ze hadden het veel te druk om al die oorlogsslachtoffers in te scannen!

Sim 16 oktober 2023

Schril contrast: Palestijnen gevangen in Gazastrook tegenover Hamas-leiders in luxe van vijfsterrenhotels

Terwijl de Palestijnen zonder voedsel, medicijnen en brandstof gevangenzitten in de Gazastrook, genieten de leiders van terreurbeweging Hamas buitensporige luxe in Doha, de hoofdstad van Qatar. Toen Hamasstrijders op 7 oktober de aanval op Israël lanceerden, knielden hun leiders voor een dankgebed in het vuistdikke tapijt van een luxehotel.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor heel graag van jullie wat jullie van mijn verhaaltjes vinden ?