dinsdag 3 oktober 2023

RUSTHUISFACTUUR

 

Las U, deze ochtend ook vol verontwaardiging in de krant, dat het overgrote gedeelte van de rusthuisbewoners, met hun pensioen, de factuur niet meer kan betalen?

Deze mensen hebben hun ganse leven op onze politici gestemd en wat hebben deze verkozenen voor onze mensen gedaan? Hun land verkocht aan ‘Wir schaffen dass’-woestijnvolkeren en hun belastingcenten liever uitgedeeld aan nieuwkomers, die nog geen cent bijgedragen hadden. De centen liever, met de grote smile, rondgestrooid in het Midden Oosten en gestort aan, laat vliegen wat vliegt, overbevolkte zwarte gemeenschappen, die nu massaal hun overaanbod haantjes naar onze contreien sturen. Hun belastingbijdrage,  hun hardwerkende centjes werden liever gebruikt om zowel eigen vaderlandse als Europese graaipolitici met nog wat riantere pensioenen te bedelen.

In de ogen van de meeste politici zijn deze mensen maar kakelende en dementerende bejaarden die niet meer digitaal mee zijn, die totaal niet mogen begrijpen hoe Europa hun verlinkt heeft en die de samenleving, zogezegd nu, nog handen vol geld gaan kosten! En als ze het al niet zelf kunnen ophoesten, dan vindt de maatschappij dat de kinderen maar wat moeten bijdragen. Kan je ze ongelijk geven, die oude van dagen, die als ze al de mogelijkheid hadden om een spaarpotje of een hypotheekloos huis bij elkaar te krijgen, liever hun eigen centen opsouperen aan etentjes en reisjes ipv solidair te zijn met al die behoeftige nieuwelingen.

Het is tijd dat die wild plassende, racistisch uit de kast komende, transgenders met utopiegedachten en pensioenscheppers eindelijk eens gaan inzien wie vroeger ons land groot gemaakt heeft en waarom deze seniors nu massaal foeteren op onze regeringen en straks massaal ‘populistisch’ gaan stemmen! Nog steeds hebben ze het niet door!

Als je ziet waar onze maatschappij op afdondert.. het enige sociale contact dat onze samenleving nog heeft, zijn vechtende fans die naar een paar voetballende miljonairtjes koekeloeren.  Treiterende  tiktokroddelaars, die elkaar pestend via internet een zelfmoord aanprijzen en randdebielen die artificiële naaktbeelden ronddelen. Crapuul dat oude mensen en andere jongeren aanvalt. Plunderend gespuis omdat hun wereldje verstoord wordt en ze zich racistisch benadeeld voelen. Aflappende bruine recreatiedomeinzwemmers, Moslimcreaturen die scholen in brand steken omdat wij hun gedachtengoed niet willen volgen. Geradicaliseerde terreurhaantjes, politie aanvallende jeugdbendes, openbaarvervoerterrorisme en drugs gerelateerde overvallen, moorden en vandalisme! En alles leuk gefilmd met de smartphone en met een sausje van illegale rondhangende lanterfanters die maar niet uitgewezen worden.

 En dan komt daar bovenop het door ons betaalde pamperjustitieapparaat, die met het vermanende vingertje, dit marginale schorremorrie amper veroordeelt of beboet! Hebben onze bejaarden daarvoor zich een breuk gewerkt in de hoop een fijne probleemloze en betaalbare oude dag te hebben?

Al wat ze dezer dagen in kranten lezen en op televisie horen is: Tonnen drugs die in de havens binnenkomen en die verdeeld moeten worden. Verkeersagressie op de baan, trein, tram en bus, want alcohol in het bloed, paddo’s bij de kip, cannabis in de longen, van wiet tot speed , cocaïne in de neus, heroïne in de hersens, fentanyl, XTC, GHB op de tong, zombiedrugs in opmars en dat komt omdat deze jongens en meisjes door hun ouders nooit, volgens juiste normen en waarden, opgevoed werden en nu, mits minderjarig, gratis op onze kosten, op één of andere peutensofa wat kunnen gaan leuteren over hun onbegrepen door racisme geteisterde jeugd.

Maar geld voor rusthuizen en hun veel te weinig en onderbetaalde verzorgers, neen dat is er niet…

Respect naar de ouderen??

Nihil, die zijn er straks toch niet meer om ons de les te lezen. Maar wat onze samenleving en onze politici lijken te vergeten.. eens zijn zij aan de beurt en neem het van mij aan, het gaat snel, veel sneller dan gedacht.

Maar met die politieke royale postjespensioenen zal een navenant rusthuis voor hen zoeken totaal geen probleem zijn.

Sim, 3/10/23

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor heel graag van jullie wat jullie van mijn verhaaltjes vinden ?