zaterdag 27 januari 2024

HET GAAT VAN KWAAD NAAR ERGER

 

Het was deze week weer een superweekje smullen voor de journalistiek en het tv nieuwsuurtje.

Nu hebben we ineens niet alleen een ex voetballer/voetbalcommentator, die zich als exhibitionist voor het raam voor alle buren stond af te trekken, maar dezelfde, die en passant aan de politie bekende, dat hij ook nog eens overal in huis en in zijn vakantiewoning camera’s geïnstalleerd had. Als ontluikende pedo-porno-vunzigaard kon hij het openbloeien van het prille lichaam van zijn stiefdochtertje op deze manier volgen. Denk dat geen enkele vrouw die zich ooit ingezeept heeft in de badkamer van zijn vakantieoptrekje nu nog gerust is. Eddieke beweert dat hij ziek is en dat hij zich sofort zal laten behandelen tegen deze schunnige bacterie die in zijn geest ronddwaalt. Kan men zo iemand, die een pracht van een vrouw, met een puberdochter heeft, nog van zulke walgelijke gore praktijken genezen?? Ik stel voor dat de rechter hem in plaats van naar een kliniek, naar de gevangenis doorverwijst. We steken hem zonder broek in een cel met een doorkijkspiegel, zodat de ganse doorsnee bajesklant van zijn groezelig optreden kan komen genieten en ‘s middags tijdens de lunch, commentaar op zijn schunnige getrek kan geven. Eens kijken of dat niet een effectievere straf zou zijn?

Diezelfde week stond in de krant dat voyeurs en exhibitionisten het aftrekken van Eddie Snelders voor het raam nog min of meer konden begrijpen: Als dat masturberen het enige was?...

Wat is er toch gebeurt met onze mannetjes? Waarom is er nu ineens een gluurders-viespeukenrukkers en seksueel overschrijdende generatie opgestaan, die het nodig vindt om overal camera’s te installeren, zodat ze hun collega’s, personeel, babysitters, leerlingen en vriendinnetjes van hun eigen dochters op het toilet en in de douche kunnen bespieden.  Waar, wanneer en wie heeft er op een saaie zondagnamiddag ineens het idee gehad om zijn smartphone en zijn snikkel in de hand te nemen en er een dickpic van te maken? Dacht zo’n gefrustreerde gozer ineens: “is mijn schaamhaar goed getrimd? Moet ik de krul eruit phonen? Blinken mij ballen nog alsof ik 20 ben? Maak ik een foto met halve erectie, of fotografeer ik in zijaanzicht met een flinke paal? En aan welke vrouwen kan ik mijn fotopiemel whatappen?

Zouden er inmiddels dames zijn die lichtelijk geïrriteerd zijn omdat ze tot vandaag de dag nog geen dicpic ontvangen hebben? Als je ondertussen een vrouw van mijn leeftijd bent, die net zoals ik een dagje ouder is, dan moet je je erbij neerleggen, je krijgt die menerenfluit niet meer binnen geappt. Wij zijn nog van de generatie die geen internet, wifi, tictoc, X, facebook, instagram of smartphone hadden. Wij waren nog die jeugd, die op de laatste rij van de cinema aan elkaars marchandise mocht voelen. Niks in de cloud, niks op foto op sociale media…alles in de hand!

En ja, in onze kennissen- en vriendenkring hebben de doorsnee mannen evenveel problemen met hun hoorapparaten, hun eventuele smartphones als met hun sexapparatuur. Dus foto’s met stijve piemels…cocks and balls… ze spreken er nog graag eens over!

Sim, 27 januari 2024

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor heel graag van jullie wat jullie van mijn verhaaltjes vinden ?