zaterdag 2 december 2023

OVER BLONDE STOTEN, BAD POLITICS EN DOODSBEDREIGINGEN

 

Dus, nadat de Nederlanders op 22 november 2023 naar de stembus gingen, helt het politieke landschap ginds met Wilders eender naar rechts. Migratie, zoals in de rest van Europa, het grote thema.  Sinds de monsterscore van een niet dom blondje, schijnt er al veel beweging in de doorgaans gekleurde steden van onze noorderburen te ontstaan. Een kwart van de donkerharige mannelijke bevolking is in de badkamer al druk in de weer met bleekwater of waterstofperoxide. Overal in de kapper- en barbiersalons zitten mannen, nerveus op hun smartphones de regeringssamenstelling te volgen, terwijl ze er met hun nieuwe geblondeerde lokken onder droogkappen zitten. Moslima’s hebben hun burkas, niqabs, hijabs en hoofddoeken al gewassen, gestreken en in de kast opgeborgen tot na de volgende verkiezingen. In en rond de grote Nederlandse steden, zetten ze heel onzeker en onwennig hun eerste hoofddoekloze integratiestapjes. Weliswaar nu het zo koud is met een muts op, maar binnenkort als het lente wordt, volgt de grote uitdaging!   Stel je voor dat straks, die hoogblonde geverfde man minister-president wordt en daadwerkelijk gaat uitvoeren wat hij al sinds 2007 allemaal toeterde? Waarschijnlijk dromen sommige van de geviseerde groepen al stiekem van een Theo Van Gogh- en Pim Fortuyn-scenario. Ik zou er toch niet helemaal gerust in zijn om nu opnieuw op een podium over vrijheid zonder Europa, fitna, hoofddoekenbelasting en de koran te staan schreeuwen. De doodsbedreigingen zullen alleen maar toenemen. Dus zal vermoedelijk de bewaking van de winnaar tijdens de kabinetsformatie alsmaar groter worden. Vermits geen enkele van de andere partijen zich à la minute in de arena stort, om samen met die platina-witte gekleurde ragebol een regering te vormen, zou het wel eens een oeverloze discussie kunnen worden. Misschien gaan ze wel voor het wereldrecord aantal dagen regeringsvorming? Dat staat volgens mij nog steeds op de naam van de Belgen. En het ziet er naar uit dat ook bij de noorderburen alle verliezers al met elkaar konkelfoezen om een kleurenpalet- pseudo Vivaldi-regering te gaan vormen. Heerlijk om aan onze noorderburen uit te leggen, dat ze eventjes naar hun zuiderburen moeten kijken en zien dat een regering van zo’n losers niet functioneert.

België kijkt ademloos toe. Want ook hier wordt het Vlaams Belang zonder twijfel de grootste partij. Met twee vingers in de neus volgen ze Nederland en de opeenvolgende flaters van de huidige kleurrijke vierjaargetijderegering. Ook hier ontvangen politici regelmatig bedreigingen.

 Zo moest onze voormalige liberale minister van justitie,  toen de drugscriminelen hem wilden ontvoeren, een tijdje met zijn ganse familie in een safe house ondergebracht worden. Toen het risico wat verminderde en de minister terug naar zijn villa mocht,  bedacht men hier een typische Belgische regeling. Men stationeerde naast zijn woning, als afschrikkingsmiddel, een onbemande politiecombi (ik herhaal! Zonder ook maar één lijfelijk aanwezige politieagent). Ja, zo fopt men Frederik en hopelijk ook de dolgedraaide drugdealers.  Er waren wel een aantal camera’s, die midden in de nacht, na een verjaardagsfeestje bij Quickie, konden registreren dat een aantal van zijn vriendjes, als protest, tegen deze onbezette en verlaten politiewagen stonden te plassen. Geen beschikbare agent die kon reageren, wel stonk de combi  ’s anderdaags naar alcohol stinkende pis. Wat later zag diezelfde camera de toenmalige minister van justitie, aan een afscheid nemend fuifbeest, met zijn denkbeeldige leuter in zijn hand, demonstreren hoe zijn vriendjes de banden van de combi besprenkeld hadden. En ’s anderdaags keihard blijven liegen dat hij totaal niks van deze pisakkevietjes afwist en dat hij steeds luchtgitaar speelde bij een afscheid van een vriend!!!. Na al het politiegezijk  lag half België slap van het lachen in zijn zetel naar alle luchtgitaarbeelden op tv en combi-photoshops op facebook te loeren. Echter twee terreurdode Zweedse voetbalfans later deed datzelfde liegebeest afstand van zijn ministerpost. Dit blauwe politieke liberale partijtje brokkelt ondertussen verder af. Er is sindsdien in deze partij een postjespakkende ruziemakende stoelendans aan de gang, ministers verlaten ontevreden hun post, nieuwe gezichten worden klaargestoomd en een met subsidies frauderend witte konijn moet eerstdaags voor de rechter komen. Bij de volgende verkiezingen lonkt de afgrond.

Ook volgen er doodsbedreigingen aan het adres van de rooie ex-Vooruit voorzitter. De ‘net uit de kast gekomen socialistische niet heteroman’, die ’s nachts voor een camera van ‘WEL’ aanwezige politiemannen, in een bezopen toestand de overlast van een zekere bevolkingsgroep rond zijn woonhuis beschreef. Hij schold hen uit voor rotte vis en door zijn alcoholkegel durfde hij te zeggen wat een grote meerderheid van de Belgische bevolking denkt, maar niet meer durft aan te stippen. Want zeg nu zelf, over Roma’s gaan heel wat onfraaie verhalen de ronde. Vraag dit maar aan de Franse campingeigenaars, die telkens wanneer er gigantisch grote caravans, getrokken door witte bestelwagens nog maar in de wijde omgeving gesignaleerd worden, de bewaking moeten opdrijven. Alles wat los of vast zit bij de kampeerders verandert ’s nachts anders van eigenaar. Zelfs mijn zwemschoenen maatje 37 en badhanddoeken die naast de caravan hingen te drogen, gaan allicht nu mee op bedevaart naar Les Saintes Maries de la Mer. En dan zwijgen we nog van de bende zigeunerkrakers die een tijdje geleden Gent onveilig maakten. Maar je mag er niks van zeggen…(sic Wilders) vooral niet veralgemenen, want dan zijn wij niet realistisch maar racistisch bezig.

En nu zit je in de Belgische oppositie en reageer je in een interview op de Israëlische televisie in een “beetje” ongelukkig Engels op de ongemotiveerde aanwezigheid van onze eigenste vivaldi-premier. Die ging eventjes uit naam van België Israël de les lezen. En NVA Theo citeerde “the drup in the emmer that is totally full”.  Ik geef toe het is een hele leuke bottom talker -billenkletser, maar deze zin zal Theo zijn ganse politieke loopbaan blijven volgen, net als het Jean-Marie Pfaffs Duits nooit vergeten zal worden. Als je dan ook nog in één adem eist dat Europa eindelijk zijn grenzen moet sluiten en we het Australisch model zouden moeten volgen, ontvangt Theo nu dus ook doodsbedreigingen. You can’t imagine how crazy it is that the vinegar pissers, the crapbelievers and the illegal fortune seekers immediately send you death threats via all kind of social media. This is a thrut like a cow. There are suckers all over the world, not only in Israël, Gaza and Russia!

Was dit dom van Theo Francken, ja! Was dit hilarisch voor België, ook volmondig ja! Want onmiddellijk ontplofte alle kranten, sprak men op alle tv praatprogramma’s en zelfs in de Antwerpse gemeenteraad lustig Frankenglish.. We drop with the door in the house en we watch you in the holes..       The teachers who give english in the Belgian schools, their pants fell off!!

PS nog eventjes een plezante anekdote. Tijdens de vorige legislatuurovereenkomst moesten van Groen alle kerncentrales gesloten worden. Nu het bijna opnieuw Belgische verkiezingen zijn (9 juni 2024) en ze als de Titanic richting ijsschots denderen, geven ze plots GROEN licht om diezelfde kerncentrales minimaal 20 extra jaren open te houden en er zelfs nieuwe bij te bouwen….Grappig hé!  You see, the Belgian politics are realy very bad amateur theater!

We can laugh with it,  but pickles! (zuur)

Ben benieuwd naar de regeringsvorming in Nederland. Onze teller staat op 542 dagen zonder regering. Kunnen jullie ons record breken?? We follow your formation on the foot 😊

Sim, 2 december 2023



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik hoor heel graag van jullie wat jullie van mijn verhaaltjes vinden ?